Welkom op de site dierensjop.nl
Op deze site kunt u informatie vinden over de producten van Champ en online een bestelling doorgeven.
Wij nemen dan telefonisch of via de mail contact met u op.
Wij bezorgen het voer gratis* in Friesland m.u.v. de waddeneilanden.
*bij afname van 30kg of meer


Over Champ
Bij de samenstelling van de producten is rekening gehouden met toepassingen voor honden welke tijdelijk, om welke reden dan ook, behoefte hebben aan hogere dan wel lagere energetische voedingswaarde.

Wanneer uw hond door bijvoorbeeld fokken, shows of wedstrijden periodiek behoefte heeft aan een energierijker voer, dan kan U zonder problemen met Champ Dogfood overgaan naar een ander product voor Uw hond en nadien weer kiezen voor een lager energetisch voer, zonder dat Uw hond hiervan nadelige gevolgen van ondervindt.

Om de hygiƫne te waarborgen is de algemene richtlijn opgesteld voor het hanteren van het Hazard Analyses Critical Control Points (HACCP-)systeem. In Nederland ligt deze richtlijn vast in de Nieuwe Warenwetregeling Levensmiddelenhygiƫne. Champ Dogfood wordt geproduceerd onder de HACCP-normen. Het HACCP-systeem schrijft voor dat er op basis van een risico-inventarisatie en -analyse wordt vastgesteld wat er met het product kan gebeuren tijdens het productieproces en de consumptie. Per processtap wordt aangegeven wat de mogelijke gevaren zijn en welke preventieve maatregelen er zijn genomen om risico's te vermijden. De controle op het HACCP-systeem wordt uitgevoerd door een geautoriseerd onafhankelijk bedrijf

Champ Dogfood staat elke dag onder strenge controle van de Rijksdienst voor Vee en Vlees. Voor een bedrijf als Champ Europe een erg belangrijke dienst die elke partij Champ keurt en voorziet van de juiste documenten bij export buiten Europa.

Voorts voldoet Champ Dogfood ruimschoots aan de NRC-normen (National Research Council, Washington DC) en de Aafco-normen (Association of American Feed Control Officials). CHAMP DOGFOOD voldoet dus aan de allerstrengste Amerikaanse normen. Om deze reden leveren we zoveel overheidsdiensten in zowel binnen als buitenland. Tenslotte worden de brokken onder ISO 9002 geproduceerd.

Champ produceert niet alleen producten met een stapsgewijze opbouw van energetische waardes, maar heeft in haar assortiment ook producten die geschikt zijn voor honden met tijdelijke of blijvende medische aandoeningen. Een voorbeeld is hiervan Champ Premium Lamb & Rice, of voor zwaarlijvige honden Champ Premium Senior & Light. Niet voor niets hebben we een groeiende hoeveelheid dierenartsen die deze producten voorschrijven.

Champ een goede prijs kwaliteit verhouding, u verzorgd uw dier en wij verzorgen het voer!!

Kijk verder op de website voor meer informatie over onze produckten.